lunes, 9 de marzo de 2015

Sortida a la Fundació AMPANS!

Ahir vam gaudir d'un dia molt especial! 
Vam anar de sortida a Manresa, a la Fundació AMPANS, en la que treballa la Glòria, la germana de la nostra estimada Esperança i que aquest any fa 50 anys d'història!

AMPANS és una empresa que es dedica a facilitar la vida de les persones amb discapacitat. És per tant una empresa de persones que pensen en persones.



La Glòria ens va explicar tot el que es dedica a fer AMPANS per les persones amb discapacitat: escoles, centres d'atenció diürna, residències i pisos, inserció laboral, servei a les famílies...


Després de la visita, vam gaudir d'una passejada fins al Parc de l'Agulla amb un grup de nois i noies que assisteixen al centre ocupacional.



Durant la passejada vam poder aprofitar per conèixer com és la vida de les persones que treballen a AMPANS i tot el que aquesta fundació fa per ells. Vam descobrir que les persones discapacitades poden fer moltes més coses de les que ens pensàvem i que, com diu el logo d'AMPANS... "Som igual, som diferents"!




I després d'un matí molt emocional i emotiu... A jugar!!!



















I a l'arribar al cole, en Jofre ens va recordar que era el seu aniversari!!! Un nou membre per al club dels 11! Quina manera més genial de celebrar un aniversari!!


Moltes felicitats Jofre!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario