sábado, 29 de abril de 2017

Castell de SANTA FLORENTINA a Canet de Mar !!!


El passat divendres 21 d'Abril, els alumnes de cinquè varen tenir la gran oportunitat de seguir amb els seus aprenentatges relacionats amb el Projecte de Fantasia que ja fa uns mesos que venen realitzant a un emplaçament màgic, impressionant, elegant i senyorial com és el cas del Castell de Canet de Mar, SANTA FLORENTINA.

Una imponent obra arquitectònica va alegrar la jornada del divendres amb un sol que lluïa i feia goig durant una visita que va ser molt i molt interessant, repleta de potencial didàctic i amb molt de temps per l'esbarjo a la magnífica platja de Canet de Mar on els alumnes van jugar amb la sorra i als esports de platja que més els agradaren. Vàrem tenir temps per a buscar petxines per la sorra i estudiar l'efecte de les erosions marines.

Un poblet encantador ens va acollir en un dia primaveral per aprendre jugant i sobretot admirant la bellesa d'una de les construccions més importants de la Catalunya cavalleresca, escenari de postal i emplaçament escollit per nombroses pel·lícules, sèries i altres activitats cinematogràfiques així com per esdeveniments multitudinaris com bodes i banquets. Realment una gran jornada en un lloc màgic.

Esperem tornar en un futur doncs ens va agradar molt aprendre sobre els elements arquitectònics i la història del mecenes, Lluís Domenech i Muntaner, empresari que gràcies a l'editorial que va fundar i administrar va poder afrontar la gran despesa que va suposar ara ja fa un segle la remodelació del castell de SANTA FLORENTINA.









No hay comentarios:

Publicar un comentario